Persoonlijke ontwikkeling in 3 stappen

Iedereen komt in aanmerking om deel te nemen aan de Remotec Academy. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe werkervaring? Nood aan een loopbaanwending in een volledig nieuwe omgeving? Of toe aan een verfrissende uitdaging binnen jouw huidige sector? Schrijf je dan vandaag nog in voor de Remotec Academy en ontvang een persoonlijke uitnodiging voor onze open jobdag.

Open jobdag

Tijdens de open jobdag krijgen kandidaten een rondleiding in de burelen en productieruimtes van Remotec. Zo kunnen ze kennismaken met onze bedrijfscultuur en komen ze te weten hoe alle productie- en verwerkingsprocessen bij Remotec in elkaar zitten. Door onmiddellijk werknemers met verschillende functies aan het werk te zien, kunnen ze hun verwachtingen en interessegebieden aftoetsen met de werkelijkheid.

Na de rondleiding stellen enkele werknemers zich persoonlijk voor om hun ervaring en functie toe te lichten. Deelnemers ontdekken uit de eerste hand hoe het is om bij Remotec te werken, wat de uitdagingen zijn van hun toekomstige job en in welk team ze mogelijks terechtkomen.

Intro door specialist

Volgend op de kennismaking met ons gebouw, medewerkers en bedrijfscultuur, is het tijd om onze deelnemers beter te leren kennen. In ons opleidingscentrum volgen een aantal theoretische en praktische proeven, afhankelijk van de toekomstige functie. De kandidaten worden hierin bijgestaan door onze specialist die tegelijkertijd zal controleren hoe er gescoord wordt op vlak van snelheid, nauwkeurigheid en klantgerichtheid.

Op basis van de resultaten volgt een eerste evaluatie, waarbij feedback gegeven wordt over de afgelegde proeven. Zo wordt de open jobdag een interactieve start, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Inloopperiode

Deelnemers die een positieve evaluatie kregen, zijn klaar voor de volgende stap binnen onze Remotec Academy. Op basis van de huidige werksituatie en de toekomstige job van de kandidaat, vullen we samen de inloopperiode verder in. Tijdens deze inloopperiode staan de kandidaten onder begeleiding van een specialist waarmee ze actief deelnemen aan de werking binnen Remotec.

Een greep uit onze projecten

Welke functie past het best bij jou?