Op de agenda in 2024

Verkeersplannen & wayfinding - 7 maart 2024

Een weldoordacht verkeersplan zorgt voor een veilige en efficiënte verkeersstroom op je bedrijfsterrein. Dit zowel extern voor de grote hoeveelheid én variatie aan voertuigen als intern voor bezoekers, klanten en medewerkers. Ontdek hoe je een verkeersplan aanpakt, het belang van interne wayfinding en hoe je beide kan integreren in je branding.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Veiligheidssignalisatie op het werk - 16 april 2024

Duidelijk zichtbare en effectieve veiligheidssignalisatie kan het risico op arbeidsongevallen drastisch verlagen. Werknemers en bezoekers informeren over de werking van het bedrijf en waarschuwen voor de daarmee verbonden risico’s wordt vaak over het hoofd gezien. Met kleine ingrepen kan je snel een grote impact maken en daar maken we je graag wegwijs in.

5S & Sustainability - 20 juni 2024

5S of ‘Lean management’ heeft als doel het creëren van maximale waarde met zo min mogelijk verspilling van tijd, energie of grondstoffen: efficiëntie in zijn beste vorm. Dit realiseren zonder dat we grondstoffen ontnemen van de toekomstige generaties, is een van de doelstelling van Remotec in 2024. Hiervoor hebben we ondertussen verschillende oplossingen die we je graag voorstellen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Branding & lichtreclames - 24 september 2024

Met branding bevestig je de identiteit van je bedrijf zodat klanten, medewerkers en bezoekers volledig ondergedompeld worden in jouw visie en missie. Dit kan zowel binnen als buiten op verschillende manieren uitgewerkt worden. Een van de gekendste is lichtreclames, die we graag extra in de spotlight zetten.

Indoor verkeersplannen - 21 november 2024

Binnenbelijning dient meerdere doelen. Naast het begeleiden van voetgangers, heftrucks en andere voertuigen, creëert het ook structuur in de organisatie. Daarnaast hebben we verschillende verftypes die elk zijn voordelen heeft: antislip afwerking, projectiebelijning, verf die na 2u droog en belastbaar is … We laten je graag kennismaken met de veelzijdigheid van een lijntje verf!

Previous slide
Next slide

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze masterclasses? Schrijf je dan in om op de hoogte te blijven van onze toekomstige topics. We houden je met veel plezier up-to-date