Carrièreswitch?

Waag de sprong naar beletteraar! aankoper! plaatser! planner! belijner! back-office! productiemedewerker! HR!

Ben jij toe aan een nieuwe werkervaring? Klaar voor een verfrissende uitdaging binnen jouw sector? Of heb je nood aan een volledige carrièreswitch? Met Remotec Academy willen we je zo goed mogelijk begeleiden in jouw professioneel traject en het vervolg hiervan bij Remotec. Aan de hand van introductiedagen, interne opleidingen en stageperiodes word je klaargestoomd voor een nieuw hoofdstuk. Doe de jobtest en misschien kom jij binnenkort werken in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf met een sterk familiaal karakter.

Vind jouw plek bij Remotec

Bij Remotec zijn we op zoek naar collega’s voor verschillende afdelingen. Ben jij geknipt voor een job binnen onze productie? In de wieg gelegd voor een job als plaatser of belijner? Of past jouw profiel toch beter bij een administratieve functie? Ontdek welke rol voor jou weggelegd is in onze jobtest.

Werken bij Remotec

Remotec Academy geeft aan alle kandidaten de opportuniteit om lid te worden van de Remotec familie. Werken bij Remotec heeft tal van voordelen. Met een variëteit aan activiteiten proberen we al onze collega’s enthousiast, actief en tevreden te houden. Onze werknemers staan op nummer één en dat maken we zoveel mogelijk duidelijk.

Schrijf je in voor de Remotec Academy

Schrijf je, op basis van het resultaat van de jobtest, in voor de Remotec Academy. In september verwelkomen we jou met open armen voor de opleidingen op maat. Wie weet ben jij binnenkort lid van onze Remotec familie!

Een greep uit onze projecten