Professionele relaties

Vergroot uw kennis over signalisatie aanrijdbeveiliging wegmarkeringen wayfinding lichtreclames LED displays fietsenstallingen branding infra re-charge

Om klanten te informeren en met elkaar in contact te brengen, organiseren we bij Remotec regelmatig workshops onder leiding van onze experts. Elk event staat in teken van een centraal thema waarvan we de laatste wettelijke richtlijnen en onze eigen ervaring willen delen met onze klanten. Als kers op de taart maken we van de gelegenheid gebruik om ook onze werking en productieruimte voor te stellen, daar gebeurt tenslotte het echte werk!

Het doel van onze workshops

Als totaalpartner mikken we bij Remotec op ontzorging van de klant, op alle mogelijke manieren. Aan de hand van onze workshops willen we deelnemers informeren over relevante wettelijke trends en technische specificaties. Daarnaast worden ze, dankzij onze rondleiding, geïntroduceerd aan nieuwe producten, materialen en de kwaliteit ervan. Als bonus vormt ons evenement een kruisbestuiving tussen mensen uit verschillende sectoren, om op die manier een andere kijk te hebben op producten.

Waarom zou je je inschrijven?

  • Je krijgt de mogelijkheid om bij te leren over de nieuwste ontwikkelingen op de markt.
  • Onze workshops verbreden je technische kennis over relevante producten.
  • Dankzij een rondleiding door ons gebouw kan je nieuwe producten en materialen leren kennen.
  • Je kan met eigen ogen zien hoe we onze producten in-house ontwerpen, fabriceren én prepareren voor plaatsing.
  • Contact met andere bezoekers kan leiden tot interessante connecties voor de toekomst.
  • Dankzij de aanwezigheid van mensen uit verschillende sectoren worden tal van invalshoeken gecombineerd.

Schrijf je in voor onze volgende workshop

Hoe een circulatieplan uitwerken & implementeren

Op vrijdag 10 februari 2023 nodigen wij je graag uit op de hoofdzetel van Remotec voor een netwerkontbijt rond interne en externe circulatieplannen. In enkele uren tijd word je ondergedompeld in de do’s-and-don’ts, bespreken we enkele succesvolle cases en tonen we je alle elementen uit het circulatieplan op onze site. Proef van 35 jaar ervaring in combinatie met de laatste wetgevingen en richtlijnen.

AGENDA – vrijdag 10 februari 2023

  • 7u30 – 8u30: Onthaal + ontbijt
  • 8u30 – 9u30: Presentatie Remotec + Circulatieplan
  • 9u30 – 10u: Rondleiding productie Remotec
  • 10u – 10u30: Cases + vragen

Ben je verhinderd voor aankomend evenement, maar wel benieuwd naar wat we in de toekomst zullen bespreken? Schrijf je dan vandaag nog in om op de hoogte te blijven van ons volgende evenement.

Een greep uit onze projecten