Veel gestelde vragen...

        De opleidingen bij Remotec Academy zijn tweeledig. Het eerste deel bestaat uit een dagopleiding waarbij je een voorstelling krijgt van Remotec, onze geschiedenis en huidige werking. Je ontmoet enkele (potentiële) toekomstige collega’s en maakt kennis met hun job. Nadien leg je (praktische) testen af waarbij je skills getoetst worden aan de toekomstige job.

        Wanneer je voor deze testen slaagt, wordt je gecontacteerd voor de volgende stap. Eens gestart bij Remotec, wordt je vooruitgang opgevolgd door een peter/meter en zullen er tussentijdse evaluaties gepland worden om te kijken of je past bij de Remotec-familie.

        Nee. Tijdens de opleiding zullen er enkele proeven plaatsvinden waarvoor je geslaagd moet zijn. Deelnemers die hier onvoldoende op scoren, zullen geen job aangeboden krijgen.

        Als je niet slaagt voor de dagopleiding, kan je niet aangenomen worden voor de vooropgestelde job.

        Na het slagen voor de proeven tijdens de open jobdag, is het verdere verloop afhankelijk van de functie die je zal uitoefenen en je huidige werksituatie. 

        De eerste opleidingen zullen ingepland worden vanaf september. We zijn momenteel volop bezig met de invulling van de opleidingen
        om je carrièreswitch zo vlot mogelijk te laten verlopen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van
        de opleidingsdata.

Toch nog vragen? Contacteer ons!